Inschrijving opleidingspartners TechnoTielt 2018

U bent hier

Algemene gegevens

Contactpersoon

Educatief programma

Op donderdag 08/02 ontvangen we de 10 tot 14-jarigen. Deze leerlingen volgen enkel actieve demo's. Op vrijdag 09/02 ontvangen we de 16 tot 19-jarigen. Voor deze leerlingen voorzien we zowel workshops als demo's. Het is uiterst belangrijk om een leuke, catchy titel en omschrijving te geven. Jongeren worden niet warm van saaie woorden.

Tegen 27 oktober verwachten we van alle opleidingspartners een omschrijving van hun aanbod. Zo kunnen we het programma verspreiden naar de scholen om in te schrijven.

Informatie actieve demo 10-tot 14-jarigen
Contactpersoon
Informatie actieve demo 16-tot 18-jarigen
Contactpersoon
Informatie workshop 16-tot 18-jarigen
Contactpersoon
Informatie actieve demo op zaterdag
Op zaterdag 10/02 is de beurs open voor het brede publiek. Als opleidingspartner kun je ook aansluiten met een stand en actieve demo op zaterdag (10u tot 13u).
Contactpersoon

Stand

Een standaardstand heeft een oppervlakte van 9 m² (3mx3m). De breedte van de stand kan aangepast worden naargelang het materiaal dat u als standhouder wenst mee te brengen voor het educatief programma en de doe-opdrachten op uw stand. Stad Tielt zorgt, indien door u gewenst, voor panelen om de standen te scheiden. Gelieve hieronder uw keuze op te geven:

Op basis van de wensen van de standhouders en het materiaal dat deze wensen mee te brengen alsook de grootte van de zaal nl. Europahal Tielt, zal aan iedere standhouder een oppervlakte worden toegekend.

formaat: .eps kleuren: cmyk
formaten: .eps, .png, .gif, .jpg
Extra opmerkingen

Praktisch

Deelname voor opleidingspartners is gratis. We houden ons het voorrecht toe om een bedrag van 350 euro te vorderen als de gevraagde stand op zaterdag onbemand blijft.