Programma 2018

U bent hier

TECHNOTIELT 2018 | Programma

Belééf kunststoffen en textiel 

Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2018 word je tijdens TechnoTielt ondergedompeld in de sector van de nieuwe materialen (kunststoffen & textiel). Je maakt er kennis met de bedrijven uit de regio, je krijgt de kans om zelf dingen te maken en uit te proberen en je leert alle innovaties van de sector kennen.


Donderdag 8 februari 2018 | van 8u30 tot 14u30

Educatief programma met actieve demo's voor leerlingen uit de derde graad van het lager onderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs (ASO, TSO en BSO​).
Meer informatie over het programma vind je hier.

Donderdag 8 februari 2018 | van 15 uur tot 17 uur

​Jobmarkt voor werkzoekenden met vacatures van de deelnemende bedrijven uit de regio, in samenwerking met VDAB.
Meer informatie over de jobdating en de vacatures vind je hier.


Vrijdag 9 februari 2018 | van 8u30 tot 12 uur

Educatief programma met actieve demo's en workshops voor leerlingen van de derde graad van het secundair onderwijs (ASO, TSO, BSO en KSO)
Meer informatie over het programma vind je hier.


Zaterdag 10 februari 2018 | van 10 uur tot 13 uur

Interactieve job- en opleidingsbeurs waar voor jong en oud kennis kunnen maken met bedrijven uit de sector aan de hand van actieve demo's en een voorstelling van vacatures in de regio.
Meer informatie over de publieksbeurs vind je hier.


Deze beurs is een initiatief van de Academie voor de Toekomst in samenwerking met heel wat partners: Stad Tielt, PlastIQ, COBOT, TOFAM West- Vlaanderen, VDAB West-Vlaanderen, VTI Tielt, Plastics@Tielt, VKC-Centexbel, RESOC Midden-West-Vlaanderen, Syntra West, SBM, POM West-Vlaanderen en Provincie West-Vlaanderen, KA Tielt, Howest, Vives, UGent, KULeuven Campus Brugge, PTI Kortrijk, VFU en RTC West-Vlaanderen.